Om Go Slow Travel

Reseupplevelser och intryck som förgyller din vardag

Upplev mer genom att göra mindre. Njut av dofter och smak från mat tillagad av de allra finaste råvaror och prova det vin därtill som samma miljö har producerat. Matlagningskurs, vinprovning och provsmakning av lokala delikatesser är ofta förekommande inslag i våra gruppresor. Vandra eller cykla i, måla av eller bara beskåda ett landskap som stimulerar eller stillar ditt sinne.

“Go slow-resor” och deltagare

Go Slow Travel erbjuder sina kunder att resa bekvämt och tryggt utan att ta bort det egna initiativet. Vi ger dig möjlighet till att finna ny inspiration och nya kunskaper i vackra miljöer, där mat- och vinkultur alltid finns med i arrangemanget. Vi kallar det ”Go Slow-resor”, en avkopplande reseupplevelse som ger dig mer tid till oförglömliga intryck och personliga möten.

Vi vänder oss till nyfikna människor som vill resa på ett helt nytt sätt. Ett resesätt som är både en lustfylld upplevelseresa och samtidigt ger tillfälle till återhämtning, sinnesro och möjligheten att fylla på med ny energi. Gemensamt för våra deltagare är att de söker det unika som kan ge extra krydda i tillvaron och förgyller vardagen där hemma.

Att kunna tillbringa några njutningsfulla dagar i inspirerande och vackra miljöer kombinerat med att kunna förkovra sig i ett intresse med likasinnade. De värdesätter kvalitet och lustfyllda aktiviteter i kombination med Go Slow Travels grundtanke om att man kan uppleva mer genom att göra mindre.

Grupp och konferens

Vi välkomnar företag och förvaltningar, föreningar och andra organisationer som söker arrangemang med den typen av inramning som Go Slow Travel kan erbjuda.

Företaget

Go Slow Travel är en svensk researrangör med bas i Stockholm. Bolaget inledde sin verksamhet under 2005 med vin- och matlagningsresor till Toscana i Italien. Sedan dess har hundratals nöjda deltagare rest med Go Slow Travel, inte bara till Italien utan även Frankrike, England, Kuba och Spanien. Idag leds företaget av Lena Pålsson som i hela sitt yrkesverksamma liv arbetat inom resebranschen. Förutom att ha arbetat som reseledare runtom i världen för Temaresor i 17 år, har hon också för samma företag arbetat som reseproducent i många år. Just Frankrike, Spanien och Italien ligger henne extra varmt om hjärtat efter att ha varit bosatt i dessa länder under längre perioder och en kortare tid i Kuba och England.

Resegaranti

Go Slow Travel har ställt en resegaranti till Kammarkollegiet och paket- och resegarantilagen gäller enligt svensk lag. Resegarantin är resenärernas trygghet och skall säkra deras inbetalda pengar. Vid eventuella frågor går det att kontakta Kammarkollegiet på telefon 08-700 08 00.

Go Slow Travel AB uppfyller Soliditets krav för god kreditvärdighet.