oliver

Resformer

Ciceronledda resor

Go Slow Travels ciceronresor leds av mycket välrenommerade ciceroner som förutom att vara experter inom sitt område självklart kan sin region mycket väl. På resorna är vi aldrig fler än att alla deltagare skall hinna lära känna varandra och aktivt kunna delta i kurserna. Under resan har vi minibussar som gör att vi kan åka runt på ett enkelt sätt och aldrig behöver bli styrda av klockan.
Vi har valt de veckor på året då klimatet är så skönt som möjligt på de olika resmålen. Under våren kan du njuta av den spirande grönskan och primörerna. Under hösten är det svensk sommarvärme och skörden är i full gång.

Fotspårsresor

En perfekt kombination; vi hittar smultronställena och bokar dem åt dig. Du får maximal frihet. Som stöd på resan får du en GPS med alla aktivteter och sevärdheter inlagda.

Grupp och konferens

Förlägg nästa kick-off eller konferens på en annorlunda plats. Nya intryck och upplevelser skapar en stimulerande och effektiv mötesmiljö. Vi välkomnar företag och förvaltningar, föreningar och andra organisationer som söker arrangemang med den typen av inramning som Go Slow Travel kan erbjuda, för konferenser, möten och team-building.

Resteman

Vi har ett givet veckoschema baserat på 4 års erfarenhet och oerhört mycket research. För närvarande har vi 3 olika teman att välja mellan:

Matlagnings- och vinresor

Under veckan öppnar vi dörren till dessa stora matkulturers magnifika kök och vinkällare, med matlagningskurser med lokala kockar, vinprovningar och utbildningar med renommerade svenska vinexperter, boende på lantgårdar och smak- och doftfyllda besök hos handlare, marknader och gårdar. Vårt mål är att alla deltagare – efter veckans slut – skall kunna laga en utsökt italiensk, spansk eller fransk måltid och sätta viner till.

Aktiva resor

Vår senaste produkt är aktiva resor, dvs vandring, cykling eller yoga i vackra stimulerande omgivningar. Självklart är maten och vinet en viktig beståndsdel men under veckan får du röra på dig för att på alla sätt kunna tillgodogöra dig dofter, ljud och smaker i naturen. Go Slow Active ligger oss varmt om hjärtat då det handlar om att njuta av livet samtidigt som kroppen får hälsosam aktivitet.

Deluxe

Resor med guldkant där boende, dagsprogram, mat och dryck är noga utvalt och av allra högsta kvalitet.