Maud Onnermark

Gastronomisk resa till norra Italien

Datum: 27-30 augusti 2018
Pris: 12 600 SEK (11 800 för prenumeranter) SEK
Del i dubbelrum inkl flyg. Svensk guide.
Se detaljer
  • Flyg t/r Stockholm-Milano
  • Buss med chaufför för transfer t/r flygplats och utflykter
  • 3 övernattningar i dubbelrum inkl frukost på hotell
  • 3 middagar och 2 luncher inkl dryck
  • Diverse provsmakningar
  • Vinprovning
  • Stadspromenad i Parma och Bologna
  • Besök på FICO Eataly
  • Matmagasinets chefredaktör Maud Onnermark är ciceron på resan
  • Svensk reseledare under vistelsen
  • Tillägg enkelrum 1 100 SEK
  • Flyg Köpenhamn och Göteborg på förfrågan

 

Välj resa


Resenärer


Kontaktuppgifter


Meddelande/önskemål

Jag har läst och godkänner Go Slow Travels resevillkor *

Observera att bokningen ej är bindande. Om du inte har fått svar inom 24 timmar ber vi dig skriva till bokning@goslowtravel.se